Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià a la Corunya

Asseu-te a la taula del millor restaurant italià de la Corunya! La nostra carta fusiona tradició i innovació: el menjar italià de sempre, unida als nostres plats exclusius, que només podràs degustar en La Màfia. Els nostres ingredients són de D.O. italiana i de gran qualitat, la qual cosa ens permet obtenir uns resultats excel·lents en la nostra nova carta, basada en el concepte #PiacereOriginale.

Gaudeix de les millors pastes i pizzes de la Corunya en un ambient únic que respira sofisticació i que forma part de l’experiència de menjar en La Màfia. Però a més d’aquests deliciosos plats, t’oferim el millor de la restauració italo-mediterrània, que va molt més allà de la pasta i la pizza: risotto, carpaccio, lasagna o cannelloni també formen part de la nostra proposta gastronòmica, única a la Corunya. Si prefereixes muntar el restaurant italià en la teva pròpia casa, oferim menjar italià per a portar a través de Deliveroo i Glovo.

Molt més que un restaurant italià: una experiència gastronòmica a la Corunya

Som un italià diferent. Estem segurs que els nostres plats t’enamoraran en provar-los, però les nostres instal·lacions tampoc et deixaran indiferent. El nostre ambient transmet classe, diferenciació i és part de l’experiència, al costat d’un cuidat servei. A més, trobaràs el nostre restaurant italià en ple centre de la Corunya.

Horari

Dilluns: 12:30h a 16:00h
Dimarts: 13:30h a 16:00h
Dimecres a diumenge: 13:30h a 16:00h i 20:30h a 00:00h.”

Capacitat

201 persones.

Serveis addicionals

Dos sales privades, una per a 14 comensals i l’altra per a 10 comensals, a més dels menjadors generals.

Fotos del restaurant

Tickets

Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Corunya

El nostre restaurant a la Corunya accepta Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. Veuen a gaudir del millor menjar italià al nostre local situat en plena zona centro de la Corunya!
Tickets Restaurantes