Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià a Algesires

Cerques un restaurant italià a Algesires? Et convidem a asseure’t a la taula de La Màfia i descobrir el millor del menjar tradicional italià, en una innovadora carta que també inclou plats exclusius, que només podràs degustar en els nostres restaurants italians. Treballem amb els millors ingredients, privilegiant la Denominació d’Origen italiana, la qual cosa dona lloc a una variada carta basada en el concepte #PiacereOriginale.

Gaudeix dels nostres diferents tipus de pasta, tant seca com fresca, i d’altres plats típicament italians com la nostra especialitat de risotto, el carpaccio, la lasagna o els cannelloni. Si andes a la recerca d’una pizzeria italiana a Algesires, reserva amb nosaltres o acosta’t al nostre local situat en ple centre de la ciutat.

Molt més que un restaurant italià: descobreix La Màfia Algesires

El nostre restaurant a Algesires és un italià diferent, amb un disseny marcat per la sofisticació i unes àmplies instal·lacions, que són el lloc perfecte per a acudir en família o en parella, o bé en grans grups sota reserva. Comptem amb una àmplia terrassa amb capacitat per a 60 persones. Descobreix més sobre el nostre ambient, un punt diferencial per a una experiència gastronòmica inoblidable!

Horari

Dilluns i dimarts: 13.30 – 16.00 i 20.30 – 23.30
Dimecres: Tancat.
Dijous: 13.30 – 16 i 20.30 – 23.30
Divendres a dissabte: 13.30 – 16.30 i 20.30 – 24:00
Diumenge: 13.30 – 16.30 i 20.30 – 23.30

Capacitat

100 persones.

Terrassa

Sí. 60 comensals.

Serveis addicionals

Celebrations; Bachelor Parties, Birthdays, Company Meetings, Weddings, Communions, Baptisms.
Group menus and Menus for arranged groups.
Parking in the same square as the restaurant. Pàrquing Verboom.
Children’s menu.
Take away food – Take Away.

Fotos del restaurant

Tickets

Restaurant amb Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Algesires

El nostre restaurant a Algesires accepta Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. T’esperem per a oferir-te el millor menjar italià en el nostre local situat en ple centre de la ciutat.

Tickets Restaurantes