Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià a Alicante capital

Gaudeix de tot el sabor de les especialitats italianes al nostre restaurant italià d’Alacant! Situat al Centre Comercial Gran Via, aquest restaurant alacantí ofereix la ubicació perfecta per gaudir de la pasta, la pizza i altres especialitats en un local de disseny, amb zona especial per a nens i amb àmplia terrassa per menjar o gaudir d’una copa per la tarda ja que compta amb horari ininterromput des del migdia fins a la nit.

A la nova carta trobaràs les receptes tradicionals juntament amb plats exclusius que només podràs degustar a La Mafia. Tots ells es caracteritzen per apostar per la qualitat, amb ingredients de D.O. italiana. Ja pots consultar totes les nostres propostes a la carta, inspirada en el concepte de #PiacereOriginale.

Trobaràs la varietat més gran a les nostres pastes i les nostres pizzes, encara que, conscients que la cuina italiana va molt més enllà, al nostre restaurant d’Alacant trobaràs altres delicioses propostes que van des de l’especialitat de risotto fins a la lasanya i els canelons.

Molt més que un restaurant italià: descobreix La Màfia CC Gran Via Alacant

Gaudeix del millor menjar italià en un ambient sofisticat i amb el millor servei. El nostre restaurant disposa d´una àmplia terrassa, Zona Piccolino per als més petits i un ampli menjador interior.

Horari:

De 13.00 a 22.00 de diumenge a dijous.
De 13.00 a 23.00 de divendres i dissabte.

Capacitat:

85 Persones

Terrassa:

Sí, 148 persones.

Serveis addicionals

-Zona piccolino

Fotos del restaurant