Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià a Burgos.

Asseu-te a la taula del nostre restaurant italià al centre de Burgos! Gaudeix de la cuina italo-mediterrània en un ambient únic que completarà la teva experiència gastronòmica. Pots reservar per degustar la nostra nova carta al local o demanar la nostra comida italiana a domicili amb el servei de Glovo.

Al nostre italià de Burgos t’oferim una carta inspirada en el concepte #PiacereOriginale, amb els millors ingredients de Denominació d’Origen italiana. Trobaràs tant plats de la cuina tradicional com plats exclusius que només es serveixen als restaurants de La Mafia. A més d’una variada selecció de pasta i pizza, t’oferim especialitats com el risotto, carpaccio o lasagna, a part d’una variada selecció d’entrants, carns, peixos i postres.

El nostre restaurant al centre de Burgos: Descobreix-lo!

Et convidem a descobrir el nostre restaurant italià al centre de Burgos i viure molt més que una experiència gastronòmica, ja que ens esforcem perquè puguis gaudir d’un ambient cuidat i de la qualitat del nostre servei. Comptem amb zona interior i amb terrassa.

Horari

Dilluns a diumenge: 13:00h-16:00h i 20:00h-23:30h.

Capacitat

103 persones.

Terrassa

Sí. 40 comensals.

Serveis addicionals

Menús diaris i menús especials per a grups. Disposa de 2 sales, una d’elles amb zona reservada (per a 10 persones).
Les portes d’entrada es troben al carrer Laín Calvo 50 i al carrer San Lorenzo 39.

Fotos del restaurant

Tickets

Ticket Restaurant, Sodexo i Cheque Gourmet a Burgos

El nostre restaurant a Burgos accepta Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. Veuen a gaudir del millor menjar italià!

Tickets Restaurantes