Fundació Alberto Contador

Posted on

La franquícia de restaurants italomediterranis La Mafia se sienta a la Mesa es va unir l’any 2013 a la Fundació Alberto Contador, sense ànim de lucre i liderada pel ciclista mateix i el seu equip de confiança.

La Mafia se sienta a la Mesa i la Fundació Alberto Contador estan units per un objectiu comú, la lluita contra l’ictus, el seu estudi i la conscienciació de la població en general.

Un altre dels nostres objectius comuns és l’ús de la bicicleta dels més piccolinos de la família, creant hàbits saludables i motivant la passió per l’esport. La Mafia se sienta a la Mesa col·labora desinteressadament amb el seu sopar solidari organitzat per la Fundació Alberto Contador “Bicis para la Vida”.

Com que és una família compromesa amb l’esport, La Mafia se sienta a la Mesa dona cada any a la Fundació Alberto Contador l’1 % del seu cànon d’entrada de franquícies noves i fa una aportació recaptada per mitjà de l’organització d’esdeveniments esportius solidaris, com ara curses d’atletisme, campionats de patinatge, entre d’altres, i donacions particulars.

Com a novetat aquest 2014, La Mafia se sienta a la Mesa presenta la nova Pizza Solidària Alberto Contador, inclosa a la carta i de la qual cada restaurant de la franquícia donarà un 5 % de les vendes per a la fundació.