Orfenat My Home

Posted on

El 2011, la franquícia de restaurants italomediterranis La Mafia se sienta a la Mesa comença la seva col·laboració amb l’Orfenat My Home, situat a Katmandú, Nepal.

L’equip de l’Orfenat My Home treballa per millorar les condicions de vida d’aquests nens i nenes cobrint les necessitats bàsiques d’alimentació, sanitat i educació, oferint-los un entorn en el qual s’afavoreix l’autoestima i el desenvolupament personal.

Gràcies a les aportacions fetes per la franquícia de restaurants aragonesa La Mafia se sienta a la Mesa, l’orfenat acull més de 35 nens i nenes orfes, desemparats o de famílies amb escassos recursos econòmics donant-los una llar i escolaritzant-los. A més, atorga a 100 nens més l’accés a un pla educatiu de futur.

La Mafia se sienta a la Mesa col·labora amb l’Orfenat My Home per mitjà de l’Organització d’Esdeveniments Esportius Solidaris, com ara tornejos de pàdel solidaris La Mafia i altres accions, com la venda de Loteria de Nadal i altres projectes en marxa.

Gràcies a aquestes accions, La Mafia se sienta a la Mesa assumeix des del 2011 el cost anual de lloguer, llum, aigua i bàsics del dia a dia de l’orfenat, garantint el benestar dels nens.