Plaer en cada mos:
Nova carta de La Mafia se sienta a la mesa

  • bogavante a la parrilla con tagliatelle nero
    LLAMÀNTOL A LA GRAELLA AMB TAGLIATELLE NERO
    Un nou Top Originale que fa gust de mar: els tagliatelle amb tinta de calamar acompanyats de llamàntol a la graella i verdures.

A la carta de La Mafia, “som origen, som Originale”

Amb ganes de tastar les creacions sorprenents, innovadores i, per descomptat, delicioses? Has arribat al lloc idoni! A la nova carta de La Mafia hem inclòs una gran varietat d’ingredients que mai haguessis pensat trobar en un restaurant italià. Matèries primeres pròpies del nostre país com el Torrezno de Soria, l’Albergínia d’Almagro o la cua de bou que es converteixen en protagonistes i que casen a la perfecció amb els plats italians més clàssics. #UnaCartaDeEstreno que es converteix en una deliciosa “oferta per a no rebutjar”.

Descobreix en aquesta amalgama de sabor les receptes italianes més clàssiques, unides al ‘gir Originale’ de la casa.

A més, hem inclòs noves categories de plats en aquesta carta de La Mafia se sienta a la mesa: els Aperitius i els Top Tradizionale, els quals no et deixaran indiferent.

Els nous Aperitius surten a escena per a traslladar-te directament a les costes mediterrànies; una selecció de refrescants begudes ideals per a prendre abans del menjar, o en qualsevol moment del dia.

Els amants d’un bon clàssic tenen el seu lloc en el nou episodi de Top Tradizionale que estrenem a la nostra carta, on presentem el nostre propi remake de les receptes italianes més tradicionals. És el cas de la nostra particular visió de la salsa Amatriciana, a la qual ens hem atrevit a afegir el toc sorprenent del vodka.

Som origen, som Originale: Un menú italià amb identitat propia

Assaboreix el dolce far niente en un dels nostres restaurants de La Mafia se sienta a la mesa. El nostre és pur amor per la cuina italiana i, per això, el nostre nou menú tracta de reflectir el nostre origen, la nostra essència. I aquí resideix la nostra originalitat: a tornar a l’origen. Som experts a fer del simple una cosa extraordinària, de trobar inspiració en qualsevol lloc i descobrir nous sabors que mai haguessis imaginat trobar en un restaurant italià, i fent dels ingredients secundaris veritables protagonistes.

Dedica’t simplement a gaudir i triar entre una àmplia selecció del millor de la cuina italo-mediterrània, amb gran protagonisme de la Denominació d’Origen italiana, així com espanyola. Amb nous plats i els teus favorits de sempre.

Ingredients italians de la major qualitat com la pasta fresca elaborada al nostre obrador, la burrata, el formatge scamorza, el speck, el Grana Padà D.O.P. o la picant nduja es fusionen amb clàssics de de la gastronomia espanyola més tradicional com el Torrezno de Soria o l’albergínia d’Almagro. Perquè només amb la matèria primera de més qualitat podem fer que sentis el veritable #PiacereOriginale.

I la tradició també es barreja amb la innovació. La carta de La Màfia 2023 és una proposta original que només podràs trobar als nostres restaurants italians, fruit de l’important treball del nostre departament de R+D+I.

Vine a tastar la nova carta de La Mafia se sienta a la mesa!