Categories Notícies de franquícies

25 mil racions de menjar per a FESBAL: descobreix el poder de la nostra pizza solidària

Posted on

Avui et portem una molt bona notícia. Sí, d’aquelles que fan somriure i de les quals ens sentim tremendament orgullosos. A La Mafia hem aconseguit aquest passat 2022 una recaptació de gairebé 7.000 euros per donar a FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d’Aliments), el que es tradueix com a 25.000 racions de menjar.

Una molt bona nova que celebrem a Madrid juntament amb el mateix FESBAL en un acte en el nostre flagship d’Azca. Vols saber més sobre aquesta acció solidària de La Mafia? Continua la lectura.

25 mil racions de menjar, gràcies a La Mafia

Vint-i-cinc mil racions de menjar per alimentar a 8.445 persones en un dia o 1.206 durant una setmana; des de La Mafia estem més que contents. I així ho van fer saber les nostres companyes de Grup La Mafia Elena Corzán, responsable de RSC, i Sonia Pérez, responsable de màrqueting i comunicació, a Francisco Greciando Rodríguez, director de FESBAL, en l’esmentat acte que vam celebrar a finals de gener.

Durant el mateix, es va fer entrega d’un xec per valor de 6.967 euros; l’equivalent a 6.334 quilos d’aliments per a les persones més necessitades.

Una acció que sense els nostres franquiciats no hauria estat possible. Així, des de les franquícies de La Mafia se senta a la taula hem aconseguit vendre un total de 8.245 pizzes solidàries, el nostre mitjà de Responsabilitat Social Corporativa, amb les quals hem aconseguit aquestes magnífiques xifres per a FESBAL.

Una pizza solidària després de la pandèmia

Com et vam explicar en aquest article sobre Responsabilitat Social Corporativa, després de la pandèmia, a La Mafia vam voler apostar per un projecte de RSC lligat a la nostra línia de negoci: “donar de menjar”. Contribuir en l’alimentació d’aquelles persones que, per falta de recursos, no poden complir un dels seus drets més bàsics. I així va ser com vam idear la nostra pizza solidària per a FESBAL.

“Tota persona té dret a un nivell de vida adequat que li asseguri, així com a la seva família, la salut i el benestar, i en especial l’alimentació, el vestit, l’habitatge, l’assistència mèdica i els serveis socials necessaris […]” Article 25.1 de la Declaració Universal dels Drets Humans

D’aquesta manera, a través de les nostres franquícies, amb la venda, ja sigui a la pròpia Mafia o take away, de la nostra Pizza Margherita di burrata, donem el 5% del seu import a FESBAL.

Tomàquet pelati bio, mozzarella, formatge burrata, ruca i tomàquet reposat; així està elaborada la nostra pizza solidària.

Cal destacar que el 2022 l’obrador central de Grup La Mafia va realitzar una donació al Banc d’Aliments de la capital aragonesa, ciutat on es troba la nostra central i que es troba molt propera a la localitat de l’obrador, San Mateo de Gállego. Així, vam oferir a aquesta seu de FESBAL 21.031,66€.

FESBAL, una de les nostres col·laboracions més estimades

D’acord amb la seva pròpia web, FESBAL és “una entitat apolítica i aconfessional”, el principal objectiu del qual és lluitar contra la fam, la pobresa i el malbaratament d’aliments a Espanya, a través del seu aprofitament i repartiment per ajudar a les persones que més ho necessiten i contribuir al medi ambient.

Aquesta associació va aparèixer el 1995, i en l’actualitat està conformada per 54 bancs d’aliments espanyols. També forma part de la Federació Europea de Bancs d’Aliments (FEBA).

Altres accions de RSC

Però és que, a més de FESBAL, el nostre compromís per un món més just i solidari està present en altres accions socials. En l’actualitat, treballem amb l’orfenat MyHome, on col·laborem per a una millor qualitat de vida per als nens de Nepal; a més de realitzar una donació de caràcter mensual a Aldees Infantils, una altra ONG lligada als drets de la infància.

A La Mafia també col·laborem amb la Fundació Alberto Contador, així com hem participat en altres projectes relacionats amb l’esport i també el medi ambient.

I tu, vols formar part de la família de La Mafia? Tira el teu costat solidari i col·labora amb la teva franquícia en projectes tan interessants i necessaris com la nostra pizza solidària per a FESBAL. Obre ja la teva franquícia de restaurant italià amb nosaltres!