Categories Notícies de franquícies

Una ‘internacionalització ibèrica’ per a la Màfia s’asseu a la taula

Posted on

Que ens agrada apostar per nous reptes és alguna cosa que ens caracteritza. A La Mafia no parem i això és gràcies a la confiança que dipositen els nostres franquiciats en nosaltres. I també a les ganes de seguir innovant per oferir la millor experiència als nostres clients.

Així, en el següent post, et contem la nostra internacionalització per la península Ibèrica. Una expansió apassionant i que està portant excel·lents resultats.

Internacionalización ibérica en La Mafia

Més enllà del territori espanyol

El creixement de La Mafia se sent a la taula és del tot notori. Estem presents a Galícia, Andalusia, Comunitat Valenciana, Catalunya, Extremadura, País Basc, Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Canàries, Múrcia, Navarra, Astúries i, per descomptat, Aragó amb els nostres locals de Saragossa..

Així, els nostres restaurants estan situats no només per la península Ibèrica, sinó també en territori insular amb ‘les Mafies’ de Santa Cruz de Tenerife i Gran Canària.

Però la península està ocupada per més països que Espanya … et contem a continuació en què consisteix la nostra particular ‘internacionalització ibèrica’.

La Mafia també sona a fado: una clara aposta per a la temporada 2022-2023

Que La Mafia comencés la seva nova etapa al país lusità no és novetat. Així te’l contem en el nostre resum del 2022, on mencionem les nostres noves obertures a Lisboa.

Es tracta de dues franquícies diferents, situades a la capital portuguesa. I que, sens dubte, estan sent tot un èxit.

El primer local a obrir-se va ser el nostre restaurant italià situat al Parc das Naçoes, al carrer do Bajador 107, al passat mes d’abril. Aquest local té una capacitat per a 250 persones, comptant amb una terrassa per a vuitanta. A més, disposa de sales privades: la sala Pranzo (fins a 12 persones), la sala Vitelli (fins a 12 persones) i una zona privada molt especial amb vistes al riu Tajo (fins a 60 persones).

Sigui per a grups d’amics, sopars d’empresa o celebracions familiars, a La Mafia Lisboa Parc das Naçoes trobaràs aquest espai per a tu i els te

Local de La Mafia se sienta a la mesa

I així va ser que només 3 mesos després, al juliol de 2022, vam obrir el nostre segon local a Lisboa. Aquesta vegada a l’Avinguda Duque de Ávila, 66B: La Mafia Lisboa Avenidas Novas.

Aquest local té 340 metres quadrats i una capacitat de fins a 250 persones. Així com en l’altre restaurant, disposa d’una capacitat interior de fins a 180 persones i una terrassa per a 70 comensals.

En aquesta Mafia també trobem sales privades, perfectes per a ocasions especials: la sala Pranzo (fins a 20 persones), la sala Vitelli (fins a 12 persones) i la sala Imperial (fins a 8 persones).

Però no només les obertures de Lisboa són eco d’aquesta notícia. Així mateix, aquest 2023 continuarem obrint nous restaurants a Portugal.

D’aquesta manera, tot i que encara estem en plena recerca de locals, estan previstes 2 noves obertures en el segon semestre de l’any, a partir de l’estiu.

La Mafia se sienta a la mesa

Un nou país: Andorra es suma aquest abril a la famiglia.

En efecte, la marca dóna un pas més i a finals del mes d’abril dur a terme una obertura molt especial. La Mafia torna a traspassar fronteres, aquesta vegada al Principat. Concretament, a la seva capital Andorra la Vella.

Així, en tan sols tres mesos, estrenem la nostra nova franquícia en un dels llocs emblemàtics de la capital: la torre Clot Démprivat Escaldes-Engordany. Un nou local situat al Passeig de l’Arnaldeta de Caboet i que comptarà amb una capacitat de fins a 126 comensals: 62 a la planta baixa i 64 a la planta alta.

Així mateix, aquest nou restaurant a Andorra tindrà una sala privada per a una dotzena de persones i terrassa.

Com veus, s’apropa un any molt il·lusionant per a nosaltres, amb la continuació d’aquest salt internacional. De moment, La Mafia se sent a taula es queda a la península, però, qui sap fins on arribarem?

Si vols obrir el teu restaurant italià amb nosaltres a Espanya, Portugal, Andorra o on tu vulguis, no dubtis en consultar-nos! Som tot orelles.

A l’equip de La Mafia estem aquí per ajudar-te i resoldre qualsevol pregunta que et sorgeixi com a futur franquiciat. Llest per ser un nou membre de la nostra famiglia?