Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant al centre de Càceres

El nostre nou restaurant italià a Càceres està situat al carrer de l’Obispo Segura Sáez, 5, al cor de la ciutat. Compta amb una gran capacitat i sales privades i semiprivades, on podràs degustar la nostra gastronomia italo-mediterrània, en una carta que barreja la tradició amb la innovació. Descobreix els nostres plats exclusius de La Mafia i gaudeix del sabor original italià amb els nostres productes de Denominació d’Origen.

Podràs demanar pasta, pizza i la resta de menjar del menú a domicili i, per descomptat, degustar els nostres productes al local, que et captivarà per la seva decoració sofisticada i diferent.

El nostre restaurant al centre de Càceres

Des del moment que creuis la porta de La Mafia s’asseu a la taula, et donaràs compte que no som una trattoria ni una pizzeria habitual. Hem creat un ambient sofisticat i t’oferim el millor servei perquè puguis gaudir d’una experiència gastronòmica completa.

Horari

Dilluns a diumenge: 13:30h – 17:00h i 20:00h – 23:00h.

Capacitat

160 persones.

Terrassa

Sí. Interior.

Serveis addicionals

Sales privades i semiprivades.

Fotos del restaurant

Tickets

Cheques Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Càceres

Acceptem Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. T’esperem per a oferir-te el millor menjar italià en el nostre local de Càceres capital.
Tickets Restaurantes