Informació sobre el restaurant

Descobreix el nostre restaurant a Playa de la Victoria (Cadis)

Vols seure a la taula d’un restaurant atípicament italià? Descobreix el nou local de La Mafia, el nostre restaurant a Playa de la Victoria, a Cadis capital, a pocs passos del Passeig Marítim.

Deixa’t seduir per la nostra proposta de cuina italo-mediterrània, amb productes de primera qualitat, entre els quals privilegiem la Denominació d’Origen italiana per aconseguir resultats exquisits i innovadors en els nostres plats. La nostra nova carta inclou les nostres propostes estrella, els Top Originale, a més d’una gran varietat de pasta i salses a elecció del comensal, gairebé una vintena de pizzes i apetitosos plats principals provinents de la cuina mediterrània. A més, t’encantaran els nostres entrants i la nostra selecció de postres, com ara el nostre tiramisú a l’estil tradicional, la panacota o la tarta de limoncello llimona amb merengue flamejat.

Troba el millor menjar italià a Playa de la Victoria: així són les nostres instal·lacions

Però, a més de la nostra proposta gastronòmica de qualitat basada en el concepte #PiacereOriginale, volem que t’apropis a conèixer un lloc còmode i elegant, on des de La Mafia hem plasmat la nostra passió per la decoració. Si t’agrada ‘El Padrí’, podràs reconèixer racons com el Bar Vitelli i si ets amant de la cultura italiana, t’encantarà la zona amalfitana, envoltada per un llimoner i per ceràmica d’aquesta idíl·lica zona de la costa, acompanyada dels nostres nous rajols de disseny exclusiu.

Si busques un restaurant amb terrassa a Cadis, no dubtis a reservar una taula a les nostres instal·lacions; comptem amb una terrassa de més de 70 metres quadrats, que s’uneix al nostre ampli espai interior, amb gairebé 400 metres quadrats i capacitat per a més d’un centenar de comensals. Per això, som el lloc ideal per a sopars d’empreses i de grups de familiars o amics. I, per descomptat, també per a parelles. Només has de reservar al nostre nou restaurant a Playa de la Victoria!

HORARI:

Dilluns a dijous: 13:00h – 16:00h i 19:30h – 23:00h
Divendres i dissabte: 13:00h – 17:00h i 19:30h – 00:00h
Diumenge: 13:00h – 17:00h i 19:30h – 23:00h

CAPACITAT:

120 persones.

TERRASSA:

54 persones.

Serveis addicionals

El nostre restaurant italià a la platja de Cadis està situat a la planta baixa de l’hotel Cadis Bahia, de nova construcció.

Utilitza la teva targeta regal en aquest restaurant de La Mafia.

Fotos del restaurant

Tickets

Sodexo, Ticket Restaurant i Cheque Gourmet a Platja de la Victòria, Cadis

El nostre restaurant italià a la platja de Cadis està situat a la planta baixa de l’hotel Cadis Bahia, de nova construcció.

Utilitza la teva targeta regal en aquest restaurant de La Mafia.

Tickets Restaurantes