Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant i pizzeria a Calahorra

Benvingut al restaurant La Mafia de Calahorra! Situat al centre d’aquesta ciutat riojana, t’oferim la millor representació de la cuina italo-mediterrània, que podràs degustar en les nostres àmplies instal·lacions, a l’interior o a la terrassa. Pasta fresca, carn, peix, entrants, postres o especialitats italianes són només alguns exemples de les opcions que trobaràs a la nostra carta, amb menú diari o per a grups.

El nostre restaurant i pizzeria a Calahorra destaca, a més de per la proposta gastronòmica amb productes de Denominació d’Origen italiana, per la seva cuidada proposta de disseny i per la professionalitat del nostre personal.

Restaurant La Mafia Calahorra: seieu a la nostra taula

El nostre restaurant italià de Calahorra La Mafia seieu a la taula t’ofereix la possibilitat de reservar taula, acudir en un dels nostres serveis de dinar o sopar o bé demanar online per recollir a les nostres instal·lacions del centre de la ciutat. A més dels nostres plats de la carta basats en el concepte #PiacereOriginale destaquem com a pizzeria a Calahorra, oferint quasi una vintena de tipus de pizza diferents. Apropa’t a conèixer-nos!

Horari

De dilluns a diumenge: 13.30h – 16.00h i 21.00h – 00.00h.

Capacitat

110 persones.

Terrassa

Sí. 16 comensals.

Serveis addicionals

Menú Diari i Menús de Grup.

Fotos del restaurant