Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià a la capital de Ciudad Real

Us donem la benvinguda a La Mafia se sienta a la mesa! El nostre restaurant italià situat a la capital de Ciudad Real us ofereix la millor gastronomia italomediterrània a través d’una carta plena del sabor més típic i de plats exclusius que només trobareu a La Mafia. El nostre restaurant i pizzeria a Ciudad Real us brinda una carta basada en el concepte de #PiacereOriginale, amb especialitats que privilegien els productes amb Denominació d’Origen d’Itàlia.

Per la seva capacitat, és un restaurant ideal per a grups, famílies i, per descomptat, parelles o grups reduïts. A més, és un dels restaurants ideals a Ciudad Real per a dinars i sopars, ja que ofereix serveis en ambdós torns.

Italiano i pizzeria a Ciudad Real: molt per descobrir!

Gaudiu dels nostres deliciosos plats de pasta fresca, carns, peixos, entrants i dels sabors més típics d’Itàlia, com la nostra especialitat de risotto, el carpaccio, la lasanya o els cannelloni. La Mafia també destaca com a pizzeria, amb una ampla carta de més d’una vintena de pizzes diferents, també a domicili. Us esperem per gaudir de la millor cuina italiana!

Horari

Dilluns a dijous: 13:30h – 16:00h i 21:00h – 23:30h
Divendres i dissabte: 13:30h – 16:00h i 21:00h – 00:00h
Diumenge: 13:30h – 16:00h i 21:00h – 23:30h

Capacitat

160 persones.

Terrassa

No.

Fotos del restaurant

Tickets

Restaurant Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Ciudad Real

El nostre restaurant a Ciudad Real accepta cheque gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. Veuen a provar les nostres especialitats!

Tickets Restaurantes