Informació sobre el restaurant

La Mafia s’asseu a la taula: un dels millors restaurants a El Puerto de Santa María

Seu a la taula del nostre restaurant italià a El Puerto de Santa María! Ens trobem molt a prop del centre comercial Vistahermosa de la localitat cadinenca, on t’esperem amb el millor menjar italo-mediterrani i un gran servei.

La nostra carta abasta des de plats italians tradicionals fins a elaboracions genuïnes de la marca. En aquest sentit, no deixis de provar els nostres irresistibles Top Originale i Top Tradizionale: la cuina d’autor de La Mafia s’asseu a la taula. Plats que presenten innovació i creativitat, així com una qualitat immillorable, ja que utilitzem productes amb Denominació d’Origen Italiana.

Deixa’t seduir per la nostra gran varietat de pastes i pizzes, a més d’antipasti, receptes al forn, amanides, arròs, carns i peixos. El toc final dolç ve de la mà de postres clàssics italians, però també amb creacions pròpies i sorprenents.

Així que ja ho saps, si et preguntes on menjar a El Puerto de Santa María, vine a La Mafia s’asseu a la taula! I gaudeix del #PiacereOriginale.

Així és el nostre restaurant italià a El Puerto de Santa María

Des de La Mafia volem que menjar a El Puerto de Santa María sigui tota una experiència sensorial per a tu, i no només pel gust! Cuidem cada racó del nostre local. Viatjaràs a Itàlia a través de la decoració inspirada en la Costa Amalfitana o, fins i tot, et submergiràs en els escenaris d’una famosa saga cinematogràfica molt lligada al nostre nom. I tot això, comptant amb el millor servei. Perquè sabem que cada detall compta.

Amb una capacitat total per a 230 comensals, el nostre restaurant italià a El Puerto de Santa María compta tant amb una terrassa exterior (fins a 44 persones) com amb una terrassa interior per a acollir 102 persones, així com un petit menjador privat per als teus encontres més íntims. Així, a La Mafia gaudiràs del millor menjar italià a El Puerto de Santa María com vulguis: ja sigui en parella, amb amics, familiars, companys de treball o sol.

Fes ja la teva reserva! Visita el nostre restaurant italià a El Puerto de Santa María. Estem oberts tots els dies de la setmana, desitjant que provis la nostra cuina italo-mediterrània en un ambient únic.

Horari

Dilluns a dijous: 13:00h – 16:00h i 20:00h – 23:00h
Divendres i dissabte: 13:00h – 16:00h i 20:00h – 23:30h
Diumenge: 13:00h – 16:00h i 20:00h – 23:00h

Capacitat

230 persones.

Terrassa

Sí. Una terrassa interior per a 102 persones i una terrassa exterior per a 44 persones.

Serveis addicionals

El restaurant compta amb un saló menjador privat amb una capacitat de 8 persones.

Fotos del restaurant

Tickets

Tickets Restaurantes