Informació sobre el restaurant

Menjar italià a Gijón: Descobreix La Mafia!

Asseu-te a taula del millor italià de Gijón! Us donem la benvinguda al nostre restaurant La Mafia al centre de Gijón, amb un ampli interior de decoració avantguardista i opció de terrassa. I si ho prefereixes, també pots demanar els nostres plats o la nostra selecció de pizzes a domicili o per recollir al nostre local.

Què trobaràs entre les nostres propostes? T’oferim una carta que fusiona tradició i innovació, amb la cuina tradicional italo-mediterrània i altres plats de tall innovador que només podràs provar a La Mafia se sienta a la mesa. Tentador? Per anar obrint boca, pots consultar el nostre nou menú, en què privilegiem els ingredients de D.O. italiana i de gran qualitat. Nosaltres ho anomenem #PiacereOriginale!

Un ampli restaurant a Gijón amb terrassa

La Mafia és molt més que una trattoria o una pizzeria a Gijón: et proposem un ambient únic que respira sofisticació per la seva decoració i per la qualitat del servei. Al menú, a més de la pasta fresca i fins a una vintena de pizzes, podràs gaudir d’altres plats tan clàssics com risotto, carpaccio, lasagna o canelons. Si prefereixes muntar el restaurant italià a casa teva, oferim menjar a domicili a través de Glovo.

HORARI:

Dijous a diumenge: 13:00h – 17:00h i 19:30h – 23:30h

CAPACITAT:

218 persones.

TERRASSA:

Sí. 24 comensals.

Fotos del restaurant

Tickets

Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant

El nostre restaurant a Gijón accepta Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. Veuen a gaudir del millor menjar italià!

Tickets Restaurantes