Informació sobre el restaurant

Vine a gaudir d’un dels millors restaurants italians de Granada.

Vine a gaudir del nostre menú o dels menús per a grups al nostre restaurant italià a Granada! Tenim una gran capacitat d’assentaments a l’interior i a l’exterior, així com sales privades per a grups, on podràs degustar la nostra cuina italo-mediterrània, en un menú que barreja tradició amb innovació. Trobaràs des dels plats més tradicionals fins a plats exclusius que només podràs tastar a La Mafia. Per aconseguir el sabor original italià, prioritzem els productes amb Denominació d’Origen.

A més, pots demanar el teu plat de pasta, pizza o qualsevol de les nostres especialitats per a lliurament a Granada, o recollir-les al restaurant. Des del moment en què entris a La Mafia i t’asseguis a la taula, percebràs que no som una trattoria o pizzeria típica. Com a part de l’experiència, cuidem la decoració dels nostres espais per aconseguir un ambient sofisticat, juntament amb el millor servei del nostre personal.

Restaurant a Granada amb àmplia terrassa i zona interior

Al nostre restaurant disposem d’una terrassa per a 60 comensals, no oblidis fer una reserva per venir a dinar o sopar. A l’interior, tenim instal·lacions àmplies, que inclouen espais especials per a grups i esdeveniments, així com una zona infantil.

Horari

Dilluns a diumenge: 13.30h – 16.00h i 20.30h – 00.00h

Capacitat

134 persones.

Terrassa

Sí. 60 comensals.

Serveis addicionals

Aparcament just sota el restaurant, on els nostres clients disposen d’una hora gratuïta. Dos salons privats per a reunions més íntimes i per a qualsevol tipus de celebració: Sala Di la Rossa amb capacitat de 12 a 16 persones i Sala Di Martin amb capacitat de 18 a 32 persones. El seu sistema audiovisual pot ser llogat per a qualsevol tipus de reunió d’empresa per a dinars/sopars o fins i tot per hores.

Fotos del restaurant

Visita virtual

Tickets

Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Granada capital

En el nostre restaurant italià podràs canviar el teu cheque gourmet, Sodexo o Ticket Restaurant. T’esperem!

Tickets Restaurantes