Informació sobre el restaurant

Enamora’t del millor restaurant italià de Jaén capital.

Situat a l’antic Cinema Cervantes, al bell mig del centre de Jaén capital, el nostre restaurant italià ofereix un espai per a gaudir de la millor cuina italo-mediterrània gràcies a una carta on trobaràs des dels plats de la cuina més tradicional fins a les innovadores receptes exclusives de La Mafia. Tot això, elaborat amb cura amb els millors ingredients i privilegiant la Denominació d’Origen italiana.

Gaudeix de la cuina italiana al centre de Jaén

La Mafia Jaén no és una pizzeria o una trattoria habitual, sinó un italià per a gaudir d’una experiència gastronòmica que es completa amb una decoració cuidada i un servei excel·lent per part del nostre personal. Podràs reservar per visitar-nos al nostre local o bé demanar la teva menjar italià a domicili. A més de les nombroses opcions de pasta i de més d’una vintena de pizzes, podràs escollir la nostra especialitat de risotto, carpaccio, lasanya o canelons, així com una oferta variada d’entrants, carns, peixos i postres.

Horari

De dilluns a diumenge: 13:30h – 16:30h i 21:00h – 24:30h

Capacitat

140 persones.

Fotos del restaurant

Tickets

Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Jaén

Acceptem Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. T’esperem per a oferir-te el millor menjar italià en el nostre local situat en el centre de Jaén.

Tickets Restaurantes