Informació sobre el restaurant

Descobreix el nostre restaurant italià a Gran Canària

Estàs buscant el millor restaurant italià a Las Palmas de Gran Canària? Gaudeix del gust autèntic de la cuina italiana a la capital de l’illa al restaurant La Mafia. En les nostres àmplies instal·lacions amb terrassa, trobaràs tot tipus d’especialitats italianes, dins del marc d’un menú innovador basat en el concepte #PiacereOriginale, amb productes de gran qualitat, molts d’ells amb Denominació d’Origen italiana.

Vine al nostre restaurant i pizzeria per gaudir d’una àmplia selecció d’especialitats italianes combinades amb una atmosfera inigualable, amb decoració d’avantguarda i servei únic. Tot per saborejar cada mos de la teva plat de pasta, risotto, lasanya, carns, peixos o la teva pizza preferida.

Menjar italià a Las Palmas: La proposta de La Mafia

T’esperem de dilluns a diumenge a les nostres modernes instal·lacions al centre de Las Palmas. A més de acollir-te en solitari, amb la família o en parella, La Mafia Las Palmas és perfecte també per a celebracions en grup, ja sigui a l’interior o a la terrassa del nostre restaurant. Fes la teva reserva i no et perdis els nostres nous plats inspirats en la cuina italo-mediterrània.

HORARI:

Dilluns a dijous: 13:30h – 16:00h i 20:00h – 23:00h
Divendres i dissabte: 13:30h – 16:00h i 20:00h – 23:30h
Diumenge: 13:30h – 16:30h

CAPACITAT:

110 persones.

TERRASSA:

Sí. 20 comensals.

Serveis addicionals

Disposem de receptes aptes per a celíacs.

Fotos del restaurant