Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià en Paseo de la Castellana

Veuen a visitar-nos al nostre restaurant en el Paseo de la Castellana! Situat en l’emblemàtica zona de les quatre torres, La Mafia t’ofereix el millor de la cuina italo-mediterrània a través d’una nova carta que fusiona els plats de sempre amb el toc innovador que ens defineix i que dona lloc a plats que només trobaràs en els nostres restaurants. Tot això amb ingredients italians, molts d’ells amb Denominació d’Origen d’aquest país. Tot pensat perquè gaudis del veritable #PiacereOriginale!

En el menú trobaràs deliciosos entrants, arrossos, amanides, receptes al forn, carns i peixos i, per descomptat, una amplíssima varietat de pasta i pizza. Gaudeix també de les nostres postres i copes!

Restaurant italià amb terrassa a Madrid: així són les nostres instal·lacions

Veuen a conèixer l’ambient únic i sofisticat del nostre restaurant amb terrassa a Madrid, i que t’ofereix també una part interior. Estem situats en els baixos interiors de l’Edifici Alstom i Aresbank i podràs visitar-nos de dilluns a diumenge per a menjars, After Work, sopars i copes. Així mateix, organitzem esdeveniments privats i oferim menús personalitzats per a grups.

Horari

Dilluns a diumenge: 12:30h – 16:30h i 20:30h – 00:00h.

Capacitat

80 persones.

Terrassa

Sí. 60 comensals.

Serveis addicionals

Dinar, After Work, Sopar i Copes.
Menús per a Grups personalitzats.
Esdeveniments privats.

Fotos del restaurant

Tickets

Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant a Madrid

Formem part de la xarxa de restaurants a Madrid que accepten cheque gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. Et convidem a provar un d’un dels millors italians amb terrassa de la capital!
Tickets Restaurantes