Informació sobre el restaurant

Molt més que un restaurant italià: Descobreix el nostre menú!

Situat al carrer Pacífico, el nostre restaurant italià és el lloc perfecte per menjar o sopar a Màlaga gaudint de la brisa del mar gràcies a la nostra àmplia terrassa.

T’invitem a seure a la taula de La Mafia i descobrir el millor de la cuina italo-mediterrània, en un suggerent menú que inclou plats exclusius, que només podràs degustar als nostres restaurants italians, i plats tradicionals. Treballem amb els millors ingredients, prioritzant la Denominació d’Origen italiana. Descobreix els nostres plats inspirats en el #PiacereOriginale!

Destaquem per la nostra extensa proposta de pasta i pizza, però el menú de La Mafia va molt més enllà: anipasti, amanides, lasanyes, risotto, carns, peixos i una gran selecció de postres. Si vols, també pots muntar el restaurant italià a casa! Repartim la nostra comida a domicili a Màlaga a través de Just Eat i Glovo o la preparem per recollir.

Restaurant amb àmplia terrassa a Màlaga Pacífico

El nostre restaurant al carrer Pacífico de Màlaga és sens dubte un italià diferent, amb un disseny marcat per la sofisticació i unes àmplies instal·lacions, especialment en la part de la terrassa, amb capacitat per a 140 comensals. Disposem de menú de grups i per a esdeveniments, no oblidis trucar per reservar en aquests casos!

Horari:

Dilluns – diumenge: 13:30h – 16:30h i 20:00h – 00:00h

Capacitat:

188 persones.

Terrassa:

Si

Fotos del restaurant