Informació sobre el restaurant

El teu restaurant amb terrassa a Teatinos, Màlaga.

La carta no és l’única cosa amb la qual volem conquerir-te, també cuidem l’atenció i la decoració dels nostres locals, perquè puguis gaudir d’una experiència completa.

Un gran aparador amb un rètol retroil·luminat dóna la benvinguda a un dels establiments més especials de La Mafia se sienta a la mesa. Elements com una consola de cistells de vímet, llimoners, una plata plena de vaixelles amalfitanes, decoració exclusiva i paper pintat amb motius naturals que contrasta amb sòls ceràmics de disseny geomètric, són alguns dels protagonistes que traslladen els comensals a un paradís de la costa d’Amalfi.

A més, el local té una rica vegetació decorativa i sostres d’alta alçada amb panells de metacrilat d’efecte marbre en tons blaus, blancs i daurats. Unint estètica i innovació, aquest restaurant compta també amb altaveus dissenyats exclusivament per als establiments de la marca, fabricats artesanalment i adaptats a les característiques de l’espai per garantir una millor qualitat de so.

El nostre local té capacitat per a més de 150 persones, per la qual cosa és l’opció ideal per acollir grups, a més de famílies, parelles o persones que ens descobreixen soles. Si ho prefereixes, pots instal·lar-te en una de les nostres terrasses. Disposem de dues terrasses en el nostre restaurant de Teatinos, Màlaga: una a la part frontal i una altra a la part posterior. Tu decideixes on instal·lar-te! Fes la teva reserva amb nosaltres per viure l’experiència del #PiacereOriginale.

Horari

Dilluns a Diumenge: 13:00h -16:30h i 20:00h-00:00h‌

Capacitat

164 persones.

Terrassa

Dues terrasses, una a la part frontal i una altra a la part posterior.

Serveis addicionals

Saló privat per a 22 persones.

Fotos del restaurant

Tickets

Cheque Gourmet, Sodexo y Ticket Restaurant en Málaga Teatinos

Nuestro local en Teatinos es uno de los restaurantes de Málaga que ofrece Ticket Restaurant, Cheque Gourmet o Sodexo. ¡Acércate a nuestro local para probar la mejor cocina italiana de Teatinos en Málaga!

Tickets Restaurantes