Informació sobre el restaurant

El teu nou restaurant italià a Cabo Roig d’Oriola

Descobreix el nostre nou restaurant a Cabo Roig (Orihuela Costa) i gaudeix de la millor cuina italo-mediterrània! Estarem encantats d’acollir-te a la nostra àmplia terrassa interior, a l’exterior o a l’interior de les nostres amplíssimes instal·lacions, perfectes per a grans grups. I si vols venir en parella, en família o amb un grup reduït, a La Mafia se sienta a la mesa trobaràs el millor ambient en una sofisticada proposta de decoració. Però, el millor, està sens dubte a l’interior de la nostra carta.

En el nostre restaurant de Cabo Roig podràs trobar des de plats típics de pasta fresca i risotto, fins a receptes exclusives basades en el concepte de #PiacereOriginale. La nostra cuina destaca pels ingredients d’alta qualitat provinents d’Itàlia, privilegiant els de Denominació d’Origen d’aquest país. Així, t’oferim els entrants més típics d’Itàlia, clàssics com el carpaccio, carns, peixos, receptes al forn i, com no, una amplíssima varietat de tipus de pastes i salses, així com una vintena de delicioses pizzes. Per descomptat, deixa un forat per a la nostra selecció de postres!

Descobreix el nostre ampli restaurant amb terrassa a Cabo Roig (Orihuela Costa)

Si et preguntes on menjar a la zona de Cabo Roig, ara, ja tens una nova opció. I estem segurs que t’encantarà. Vina a celebrar amb nosaltres i gaudeix de la comida italiana en el torn del migdia o del sopar. El nostre restaurant, a escassos minuts de la platja, destaca per les seves àmplies instal·lacions, que inclouen una terrassa interior amb capacitat per a més de cent persones, així com un espai interior i una terrassa exterior.

HORARI:

Dilluns a diumenge: 13:00h a 23:00h

CAPACITAT:

174 persones.

TERRASSA:

Sí. Terrassa interior: 103 comensals.
Terrassa exterior: 30 comensals.

Serveis addicionals

El nostre restaurant a Orihuela Cabo Roig es troba ubicat a peu de carrer. Utilitza la teva targeta regal restaurant en aquest local de La Mafia.

Teléfono de local: 865 660 481

Fotos del restaurant