Informació sobre el restaurant

Restaurant italià al centre d’Oviedo

Situat a dos minuts de la Catedral, el nostre restaurant italià a Oviedo es troba al centre de la capital asturiana. Descobreix a La Mafia la nostra nova carta inspirada en el concepte #PiacereOriginale i que es nodreix d’una barreja de receptes innovadores i tradicionals, elaborades amb els millors ingredients, prioritzant la Denominació d’Origen italiana.

Per descomptat, oferim una àmplia varietat de pasta i de pizza, però tampoc oblidem plats tan emblemàtics com el risotto o els antipasti. La carta de cuina italo-mediterrània es complementa amb carns, peixos, parta al forn, pasta farcida i, per descomptat, una gran varietat de postres.

Molt més que un restaurant: descobreix les nostres instal·lacions

Enamora’t de la cuina italiana en un ambient únic que respira sofisticació, tant en la decoració com en el servei. En el nostre restaurant al centre d’Oviedo comptem amb unes àmplies instal·lacions, compostes per menjadors i sales privades. Si vens en grup, no oblidis fer la teva reserva! I si busques menjar italià a domicili a Oviedo, ja pots demanar a través de Deliveroo i Glovo i muntar el teu restaurant a casa!

HORARI

Dijous a diumenge: 13:00h – 17:00h i 19:30h – 23:30h

CAPACITAT

168 persones.

SERVEIS ADDICIONALS

Sales privades, a més dels menjadors generals.

Fotos del restaurant

Tickets

Ticket Restaurant, Sodexo i Cheque Gourmet a Oviedo

Som un dels restaurants a Oviedo que accepta Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. T’esperem!

Tickets Restaurantes