Informació sobre el restaurant

Descobreix el nostre restaurant italià a la Plaça del Duc a Sevilla.

Vine i prova la increïble cuina italomediterrània de La Mafia! El nostre restaurant a la Plaça del Duc a Sevilla està situat a 10 minuts de la famosa Giralda, així com de La Maestranza. T’oferim un servei de qualitat, unit a un ambient de somni. Escollim la decoració amb molta cura, amb l’objectiu d’oferir una experiència irresistible als nostres clients.

A més, en la nostra carta podràs gaudir d’un gran assortiment de propostes gastronòmiques. Pastes i pizzes, per descomptat; però també canelons, antipasti, lasanya, carpaccio, risotto… i la nostra meravellosa tiramisú, entre altres plats. Un plaer per als nostres sentits, cuinat amb els millors ingredients, privilegiant els productes italianos D.O.

Menjar italià a Sevilla: gaudeix del nostre #PiacereOriginale

Estem oberts tots els dies de la setmana i també tenim menús especials per a grups. En un ambient íntim podràs celebrar aquella bona notícia amb la teva parella o complir anys d’una manera diferent, tu tries el perquè de visitar-nos!

A més, si el que busques és un bon menjar italià a domicili a Sevilla, el nostre restaurant italià La Mafia Sevilla Plaza del Duc també ofereix aquest servei. Fes la teva comanda online i recull-la aquí o t’ho portem a casa, a través de l’app. Benvenuto!

Horari

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous: 13.00H -16.00H i 19.30H – 23.00H
Divendres i dissabte : 13.00H – 16.30H i 19.30H- 23.30H
Diumenge: 13.00H – 16.30H i 19.30H – 23.00H

Capacitat

85 persones.

Terrassa

Si

Serveis addicionals

Menús especials per a grups.

Fotos del restaurant

Tickets

Ticket Restaurant, Cheque Gourmet i Sodexo a Sevilla

El nostre restaurant en Sevilla Plaza del Duque accepta Cheque Gourmet, Sodexo y Ticket Restaurant. Podràs gaudir del millor menjar italià en el teu dia a dia, t’esperem!

Tickets Restaurantes