Informació sobre el restaurant

Informa’t sobre el nostre restaurant italià a València Centre.

Situat al carrer Correus 12, el nostre restaurant italià del centre de València és sinònim d’una gran experiència gastronòmica en tots els sentits. Tradició i innovació a la cuina, de la mà d’un ambient únic. Descobreix el nostre concepte del #PiacereOriginale, gaudint de la nostra carta italo-mediterrània.

El nostre amor per la cuina italiana va més enllà de la pizza i la pasta, encara que també comptem amb una gran varietat. Disposem de receptes exclusives, a més d’altres especialitats en carn, peix, lasanya, canelons o risotto, entre altres opcions. Busquem la qualitat més absoluta, privilegiant els ingredients amb D.O italiana.

Vine a fer una visita al nostre restaurant italià del centre o, si busques menjar italià a domicili a València, ens podràs trobar a Deliveroo.

Gaudeix de la cuina italiana a València: menús per a grups i menús per a esdeveniments especials

El nostre restaurant a València Centre no et deixarà indiferent. Les nostres àmplies instal·lacions permeten una capacitat de fins a 180 comensals, per la qual cosa es tracta d’un espai ideal per a aquests esdeveniments únics.

Fes la teva reserva al nostre restaurant en ple centre de València i tria un dels nostres menús per a grups o per a esdeveniments. Durant la setmana, també comptem amb un menú del dia. A què esperes per visitar el nostre restaurant italià La Mafia Valencia Centre?

Horari

Dilluns a diumenge: de 13:30h a 16:00h i de 20:00h a 00:00h.

Capacitat

180 persones.

Serveis addicionals

Disposem de menús de grup (des de 20€ fins a 40€).

Fotos del restaurant

Tickets

Cheque Gourmet, Ticket Restaurant i Sodexo a València

Som un dels restaurants a València que accepta Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. T’esperem!

Tickets Restaurantes