Informació sobre el restaurant

Som un dels millors restaurants al centre de Valladolid!

Descobreix a la nostra restaurant italià de Valladolid Centre una experiència increïble. Producte, qualitat, servei, ambient… el #PiacereOriginale de La Mafia t’espera! Situats a la Plaça dels Arcs, podràs gaudir d’una de les principals zones d’oci de la capital vallisoletana.

Vine a seure a la taula de La Mafia per degustar la millor cuina italiana de Valladolid. Fusionem les receptes més tradicionals amb la cuina més d’avantguarda, oferint als nostres comensals la gastronomia italo-mediterrània com mai abans l’havien provat. Treballem amb ingredients de qualitat, entre els quals destaquen aquells productes de Denominació d’Origen italiana.

Fes la teva reserva o el teu encàrrec de menjar italià a domicili a Valladolid (estem presents a Just Eat i a Glovo) i gaudeix amb les nostres exquisideses, algunes d’elles exclusives del nostre restaurant. Prova les nostres pizzes, carns, peixos, antipasti, amanides i, per descomptat, la nostra pasta! Spaghetti, rigatone, tagliatelle, papardelle, lumaconi… acudeix ja al nostre restaurant italià La Mafia Valladolid!

Molt més que un restaurant italià a Valladolid

Som un dels millors restaurants italians al centre de Valladolid. Per això, si vols viure tota una experiència de cinema, el servei i fins i tot el disseny del nostre local no passarà desapercebut. La nostra terrassa disposa d’un horari ininterromput des de les 12:30 hores, tots els dies de la setmana. A més, el restaurant compta amb una capacitat de 180 comensals.

Horari

Dilluns a dijous: 13:00h – 16:00h i 20:00h – 23:30h
Divendres a diumenge: 13:00h – 16:30h i 20:00h – 00:00h.

Capacitat

180 persones.

Fotos del restaurant

Tickets

Restaurant amb Cheque Gourmet, Ticket Restaurant i Sodexo a Valladolid

Som un dels restaurants Sodexo a Valladolid, però també acceptem Ticket Restaurant i Cheque Gourmet. Visita un dels millors restaurants a Valladolid Zona Centre!
Tickets Restaurantes