Informació sobre el restaurant

Menjar italià a Saragossa: descobreix el nostre restaurant a la plaça Aragó.

Situat al cor de Saragossa, a la plaça Aragó, el restaurant La Mafia ofereix una àmplia terrassa al llarg del passeig de la Independència i unes instal·lacions interiors acabades de reformar que et transportaran a Itàlia en cadascun dels seus racons decorats amb cura.

Però estem segurs que el millor arribarà quan et posi a taula: t’esperem amb la nostra nova carta inspirada en el concepte #PiacereOriginale que recull el millor de la cuina italo-mediterrània. Vina a gaudir dels nostres plats de sempre basats en la cuina tradicional, així com de les especialitats exclusives que només podràs degustar a La Mafia. Som un restaurant italià de referència al centre de Saragossa per a parelles, famílies i grups, gràcies a les nostres àmplies instal·lacions per a més de 200 persones. Si ho desitges, també podràs rebre el teu menjar italià a domicili o passar a recollir-lo pel local.

Enamora’t del nostre restaurant italià al centre de Saragossa.

T’agradaria traslladar-te amb tots els sentits a la Toscana italiana? Recordar a través dels nostres quadres les escenes més emblemàtiques de El padrí? Gaudir d’un plat de pasta o un risotto davant del nostre jardí vertical?

Gaudeix del menjar i de la decoració en les instal·lacions del nostre restaurant a la plaça Aragó, amb racons temàtics a la planta baixa i un cuidat interiorisme en tot el local per a completar l’experiència gastronòmica i de servei del nostre personal. La assolellada i àmplia terrassa és una altra de les opcions per a prendre un vermut, un Spritz o deleitar-te amb una de les nostres noves creacions: els Top Originale. T’esperem tant en torn de dinars com de sopars!

Horari:

Dilluns a Dijous: 13.00 – 16.30 / 20.00 – 23.00
Divendres i Dissabte: 13.00 – 17.00 / 20.00 – 23.30
Diumenge: 13.00 – 17.00 / 20.00 – 23.00

Horari especial:

Vespres de festiu: 13.00 – 17.00 / 20.00 – 23.30
Festius: 13.00 – 17.00 / 20.00 – 23.00

Capacitat:

232 persones.

Terrassa:

Sí. 80 comensals.

Serveis addicionals:

Sales privades.

RESTAURANT PER A CELEBRACIONS, ESDEVENIMENTS I COMUNIONS A ZARAGOZA

Si estàs buscant un restaurant per a qualsevol esdeveniment o celebració, a La Mafia de la plaça Aragó t’oferim tot el necessari. Disposem de saló privat perquè el teu esdeveniment tingui la intimitat que es mereix, menús especials per a esdeveniments, aniversaris o qualsevol altra necessitat que tinguis:

 • Festes d’aniversari
 • Celebració de comions
 • Celebració de Batejos
 • Esdeveniments empresarials que requereixin d’una zona privada amb personalitat
 • Qualsevol esdeveniment o celebració que vulguis

EL RESTAURANT PERFECTE A ZARAGOZA PER COMUNIONS I OCASIONS ESPECIALS

A més, disposem de tot el que necessites perquè no hagis de preocupar-te de res en la celebració del teu esdeveniment o comunió:

 • Menús especials per a cada ocasió
 • Decoració
 • Possibilitat de Candy bar
 • Espais privats
 • Projector
 • I fins a 100 places al centre de Saragossa!

Contacta amb nosaltres per conèixer les possibilitats dels salons privats amb diferents capacitats i els nostres menús amb diferents opcions gastronòmiques pròpies de la cuina italo-mediterrània. El restaurant perfecte per celebrar la teva comunió a Saragossa!

Menús d’esdeveniments

mesa_comida_celebración_comunion
globos_vaso_primera_comunion
celebración_primera_comunión

 

Fotos del restaurant