COL·LABORA AMB ELS BANCS D’ALIMENTS AMB LA NOSTRA PIZZA SOLIDÀRIA

A La Mafia se sienta a la Mesa volem ajudar-te a ajudar els altres; és molt fàcil i no costa res. Només per venir als nostres restaurants o per fer una comanda en línia de la nostra pizza Margarita de burrata, donarem el 5 % de l’import a FESBAL, la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, per portar menjar a les llars més afectades per la pandèmia.

AJUDA ELS BANCS D’ALIMENTS MENJANT-TE LA NOSTRA PIZZA SOLIDÀRIA

Així, tu gaudeixes d’una pizza ben bona i nosaltres ens encarreguem de recaptar els fons necessaris per enviar-los als Bancs d’Aliments de tot Espanya.

Recorda que pots demanar la pizza solidària a qualsevol dels nostres restaurants o fent una comanda en línia.

Ajuda’ns a repartir aliments a les llars més afectades per aquesta pandèmia. Junts podem aconseguir-ho!

 

La Mafia se sienta a la Mesa és una companyia molt implicada en la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i compta, a més, amb el compromís de tots els que formem aquesta gran família.

Lidera els seus projectes de qualitat humana i compromís amb la societat, afavorint amb un present i un futur de qualitat tots els nens acollits a l’Orfenat de My Home a Katmandú, apostant per l’estudi en la lluita contra l’ictus, causa representada per la Fundació Alberto Contador i, finalment, en el desenvolupament del nen fins que arriba a ser una persona autosuficient, projecte encapçalat per Aldeas Infantiles.

És digne d’esment el suport constant d’aquesta companyia per la transmissió de valors humans, esport i, per descomptat, menjar sa i saludable.

CCOL·LABORA AMB NOSALTRES

Si vols participar en un projecte en concret, indica’ns en el concepte quin és.
Núm. compte corrent 0081-5081-71-0001184627

Sello Responsabilidad Social de Aragón