Cerques experiències gastronòmiques per regalar? A La Mafia se sienta a la Mesa et presentem la nostra targeta regal, l’opció ideal per obsequiar amb un sopar o un dinar als nostres restaurants italians.

El funcionament és ben fàcil: demana-la al teu restaurant La Mafia, carrega-la amb l’import que vulguis i gasta-la quan vulguis en aquell mateix lloc.

Regala una experiència La Mafia amb la qual podràs compartir el #PiacereOriginale!

Com funciona?

1. Sol·licita la informació al restaurant i la podràs comprar en el moment
2. Carrega la targeta regal amb l’import que vulguis
3. Gaudeix-ne quan vulguis, perquè no caduca!

En quins restaurants puc utilitzar-la?

La targeta regal només es pot bescanviar al mateix restaurant on s’hagi adquirit o, en el seu cas, als restaurants que apareguin en el text del revers de la targeta.

Dubtes freqüents sobre la targeta regal

On puc comprar una targeta regal de La Mafia?

Pots comprar la targeta regal a qualsevol dels restaurants de La Mafia que hi ha distribuïts per tot Espanya que disposin d’aquest servei. Informa’t al teu restaurant de la seva disponibilitat.

Mètode de pagament de la targeta regal

Pots pagar la targeta regal en efectiu o amb targeta de crèdit.

Com puc comprovar el saldo de la targeta regal?

Pots utilitzar part o tot l’import de la targeta una o diverses vegades fins que s’esgoti el saldo. El saldo es pot verificar introduint el NÚMERO i el PIN d’aquesta targeta a lamafia.es/tarjetaregalo/. L’import de la targeta regal no és reemborsable en diners.

En quins restaurants puc utilitzar la targeta regal?

Recorda que només pots utilitzar-la al mateix restaurant on s’hagi adquirit o, en el seu cas, als restaurants que apareguin en el text del revers de la targeta.

Puc regalar un sopar per a dues persones amb aquesta targeta?

I tant! De fet, regalar un sopar per a dues persones és una de les opcions més habituals. Pregunta al teu restaurant l’import recomanat per a dos comensals i que ho gaudeixin!

Puc reservar una hora i dia concrets amb la targeta?

La targeta regal és un mètode de pagament, així que no has de fer ni especificar res en fer la reserva. Reserva com sempre i, a l’hora de pagar, lliura la targeta regal per pagar.

Quina caducitat té la targeta regal?

La targeta regal de La Mafia no té data de caducitat, així que pots utilitzar-la quan vulguis.

Què passa si l’import del sopar és superior o inferior al de la targeta?

Si l’import del dinar o sopar és inferior a l’import de la targeta, pots utilitzar-ne la resta una altra vegada. Si l’import és superior, cal que n’abonis la diferència amb un dels mètodes que accepti l’establiment.

He perdut la targeta regal. Què puc fer?

No perdis la targeta, perquè no tenim manera d’identificar-la. Si la perds, en perdràs l’import. ☹

Puc recuperar els diners d’una targeta regal?

No, l’import no és reemborsable en diners.

La targeta regal és un document al portador i només es pot bescanviar al mateix restaurant on s’hagi adquirit o, en el seu cas, als restaurants que apareguin en el text del revers de la targeta. El client pot utilitzar part o tot l’import de la targeta una o diverses vegades fins que s’esgoti l’import pendent. L’import no és reemborsable en diners. El saldo es pot verificar introduint el NÚMERO i el PIN d’aquesta targeta a www.lamafia.es/tarjetaregalo.