Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià amb terrassa a Còrdova

Gaudeix de la millor cuina italo-mediterrània al nostre restaurant italià a Còrdova! Situat al centre de la ciutat, a l’Avinguda Gran Capità, t’oferim la més ampla varietat de pasta, pizza, risotto i una selecció d’especialitats al nostre local amb capacitat per a 160 persones i amb una àmplia terrassa. Gaudeix en parella, en grup d’amics, en família gràcies a la Zona Piccolino infantil o en grup, ja que comptem amb una sala privada.

Si ho desitges, també col·laborem amb diferents plataformes perquè puguis rebre la teva comida italiana preferida a domicili a Còrdova. I sí! Entre les nostres especialitats italianes també es troba la pizza, en concret, més d’una vintena d’opcions. Som una de les pizzeries de referència a Còrdova així que, no et quedis sense provar les nostres pizzes i demana-les per emportar, a domicili o per menjar al restaurant!

Molt més que pizza i pasta! Descobreix totes les nostres opcions a Còrdova

A més d’una variada selecció de pasta i pizza, t’oferim especialitats com el risotto, carpaccio o lasagna, a banda d’una variada selecció d’entrants, carns, peixos i deliciosos postres italians. El nostre italià a Còrdova també es caracteritza per la sofisticada decoració, que inclou l’emblema de la casa: el nostre jardí vertical.

Horari

Dilluns a diumenge: 13:30h – 16:00h i 20:30h – 00:00h

Capacitat

160 persones.

Terrassa

Sí. 50 comensals.

Serveis addicionals

Sala privada amb capacitat per a 20 persones

Fotos del restaurant

Tickets

Ticket Restaurant, Sodexo i Cheque Gourmet a Còrdova

El nostre restaurant a Còrdova accepta cheque gourmet, sodexo i Ticket Restaurant. Veuen a gaudir del millor menjar italià!
Tickets Restaurantes