Informació sobre el restaurant

Informació sobre el nostre restaurant italià al centre de Tenerife

Visita’ns al nostre restaurant italià a Santa Cruz de Tenerife! Ens trobem a la capital illenca, concretament al carrer José Murphy, 1, local baix; molt a prop de la Plaça d’Espanya o del castell de Sant Cristòfol. La Mafia se sienta a la mesa t’ofereix una increïble carta de cuina italo-mediterrània. Sabors de sempre, units a la millor innovació culinària. I és que la qualitat és un dels nostres segells d’identitat: el nostre menjar italià a Tenerife està elaborat amb alguns productes de Denominació d’Origen italiana. Gaudeix així del veritable #PiacereOriginale!

No deixis de provar en el nostre menú els arrossos, les amanides, els peixos, les carns… i per descomptat, la nostra gran varietat de pasta i pizza! La cuina modernitzada d’una mamma al nostre restaurant italià de Santa Cruz.

Restaurant amb terrassa a Tenerife: 3 plantes, sales privades i zona infantil

Gaudeix del nostre restaurant amb terrassa a Santa Cruz de Tenerife, un ambient únic per a una experiència inoblidable. En tres plantes diferents i amb sales privades, cuidem de la decoració fins al més mínim detall.

Visita’ns de dilluns a diumenge sol o amb companyia, ja que tenim menús especialitzats per a grups. Així mateix, si vens amb els petits de la casa, a la nostra zona piccolino es divertiran de valent.

Gaudeix dels nostres deliciosos plats a les instal·lacions de La Mafia o, si et ve de gust quedar-te a casa, podem portar-te el teu menjar italià a domicili a Tenerife. Tu tries!

Horari

Dilluns a dijous: 13:30h – 16:30h i 20:00h – 23:00h.
Divendres i dissabtes: 13:30h – 16:30h i 20:30h – 23:30h.
Diumenge: 13:30h – 16:30h (tancat per la nit)”

Capacitat

149 persones.

Terrassa

Sí.

Serveis addicionals

El restaurant té tres plantes i diferents zones i salons privats.
De dilluns a divendres disposem de menús de grup (des de 20€ fins a 40€).

Fotos del restaurant

Visita virtual

Tickets

Ticket Restaurant, Cheque Gourmet i Sodexo a Tenerife

En el nostre restaurant en ple de Santa Cruz de Tenerife acceptem Cheque Gourmet, Sodexo i Ticket Restaurant. A quines esperes per a provar el millor menjar italià de Tenerife?
Tickets Restaurantes