En el #PiacereOriginale hem reservat un espai molt especial per als nostres plats més TOP, aquells en què la cuina d’autor de La Mafia es fa més visible: plats desenvolupats pels nostres xefs que no podràs degustar enlloc més.

Aquestes receptes s’elaboren amb matèries primeres d’altíssima qualitat que fusionen aroma, gust i textura per transmetre’ns increïbles sensacions al paladar. Gastronomia mediterrània en què la creativitat, l’experiència i l’enginy es fusionen en una combinació inigualable.

AQUESTS SÓN ELS NOSTRES PLATS DE CUINA FUSIÓ MEDITERRÀNIA: ELS TOP ORIGINALE

Encara no coneixes aquests plats de cuina fusió de La Mafia? Descobreix els Top Originale i deixa’t seduir per la cuina fusió mediterrània als nostres locals. Plats d’autor a l’abast de tothom:

LLAMÀNTOL A LA GRAELLA AMB TAGLIATELLE NERO

Amb oli macerat picant, gambons, brou de peix, troços de tomàquet, pebre roig picant i alfàbrega fresca.

ROTONDI DI CIOCCOLATO FARÇITS AMB CUA DE BOU

Pasta farcida de cua de bou i galta amb salsa toffee de carn sobre parmentier de patata.

CUADRATI DE SCAMORZA, FIGA I NDUJA AMB PESTO DE RUCA

Pasta farcida de Scamorza (formatge fumat), figues i Nduja (crema de xoriço picant), Grana Padano D.O.P. i salsa pesto de ruca amb pols de tomàquet.

OVAL DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB CAPONATA I ROMESCO

Un nou Top Originale carregat de tradició i fusió: pasta farcida de brandada de bacallà, caponata siciliana i salsa romesco.

GIGANTI DE XAI LLETÓ EN SALSA DE PEDRO XIMÉNEZ I FOIE

Pasta farcida de xai lletó a l’aroma de farigola de llimona amb salsa de bolets, crema de llet, Pedro Ximénez i foie.

GRANDI CAPPELLI DE POLLASTRE DE CORRAL I PRUNA EN SALSA DEL XEF AMB GAMBÓN

Pasta farcida de pollastre de corral amb prunes i foie en salsa de fons pescador, tomàquet, salsa romesco, crema de llet i gambons.

CARAMELS DE BOTIFARRA DE SANG

Caramels de botifarra de sang, piquillo i Pedro Ximénez amb salsa mandorle i foie.

MAFALDI AMB RAGOUT DE GALTA I MELOSA

Pasta mafaldi, galta i melosa de boví, vi, salsa de tomàquet, Grana Padano D.O.P. i petits brots d’amanida.

LUMACONI AMB SALSA ARRABBIATA AFFUMICATA I SALSA DE TARONJA AMB MOSTASSA

Pasta lumaconi, ragout de la nostra bolonyesa casolana, xoriço fumat picant i salsa de taronja amb mostassa.

RISOTTO AMB RAGOUT AL VERMUT ROSSO

Amb oli macerat picant, ragout de galta i melosa, vermut rosso, bolets, Grana Padano i xips d’espinacs.

RISOTTO DE NDUJA I BURRATA ITALIANA

Arròs carnaroli, burrata, cansalada viada italiana, salsa de tomàquet, nduja (crema italiana de xoriço picant), Grana Padano i fulles de ruca. (ideal per a compartir 2 persones).

QUÈ ÉS LA CUINA D’AUTOR?

Si et preguntes què significa la cuina d’autor, cal explicar que aquest tipus de cuina creativa es basa en el coneixement i la inventiva del xef mateix. Dit d’una altra manera: es tracta de creacions genuïnes en què es mostra l’estil personal del cuiner, així com la innovació en les tècniques culinàries.

La combinació de colors, textures i, per descomptat, gustos fan de la cuina d’autor tot un segell d’identitat per al xef o el restaurant en qüestió.

QUÈ SÓN ELS PLATS DE CUINA D’AUTOR?

Els plats de cuina d’autor marquen tendència. Una cuina nova amb receptes atrevides, minimalistes i sorprenents, considerada una manifestació artística. Sens dubte, la cuina d’autor és tot un art i els seus plats, una tela on es pot desenvolupar tota l’obra.

Els plats d’autor són el resultat de diversos processos, estris i productes. En aquest cas, productes italians que fem servir en l’elaboració dels Top Originale de La Mafia.

QUÈ ÉS LA CUINA FUSIÓ?

La cuina fusió no és igual que la cuina creativa o d’autor. Com el seu propi nom indica, aquest tipus de cuina és fruit de la barreja de diverses receptes procedents de diferents països.

Així, l’origen de la cuina fusió es remunta als restaurants dels anys 60-70 als Estats Units, país d’emigrants i amb una rica herència multicultural.

En l’actualitat, la cuina fusió és una de les més populars i apreciades. Gaudir de les bondats de cada terra en un sol mos. A La Mafia descobriràs una àmplia varietat de plats típics italians fusionats amb innovadores receptes mediterrànies. I els nostres Top Originale en són un bon exemple.

UTILITZEM ELS MILLORS PRODUCTES, PROPIS DE LA GASTRONOMIA MEDITERRÀNIA

A La Mafia som el teu restaurant de cuina d’autor i cuina fusió italomediterrània. Tenim obrador propi per crear tots els nostres plats de gran qualitat, entre els quals sempre hi ha presents els productes DOP italiana i IGP, així com els Top Originale.

Com que només volem oferir-te el millor, tens el nostre fidel compromís de brindar-te productes de qualitat, elaborats per nosaltres mateixos i amb un origen italià.

Et convidem a explorar la nostra carta, on descobriràs totes les nostres especialitats i plats italomediterranis.

GAUDEIX DE LA MILLOR CUINA FUSIÓ MEDITERRÀNIA ALS RESTAURANTS LA MAFIA

Els Top Originale t’esperen! Plats originals amb els quals podràs gaudir del #PiacereOriginale de La Mafia. Una mostra de cuina d’autor, per mitjà d’aquests plats basats en la gastronomia italomediterrània elaborats pels nostres xefs.

Tasta ara els Top Originale de La Mafia i delecta’t de la innovació i la qualitat de la nostra marca. Gaudeix d’una experiència única als nostres restaurants de cuina d’autor i tindràs un altre motiu per continuar visitant-nos.